Hej!

 

Tack för ditt intresse för min sida. Säkert vill du veta vem det är som stor för den.

Jag heter Elke och är tysk- svensk medborgare. Givetvis älskar jag allt som har med handarbete att göra, fram för allt giller jag att arbeta med garner och färgar.

 

Känner du igen det här? Du har en ledig dag eller kanske semester,ett bra tillfälle att se dig lite omkring i en fin stad. Plötsligt befinner du dig framför en hylla med garner  (ingen aning hur du kommer ditt) och ser ett underbart garn som du kan tänka dig att göra något riktigt snyggt av. Oooooops, då har du redan köpt garnet och det var ett bra köp. Hemma med det fina garnet minns du plötsligen att hela garderoben är full av sådana verkligen fina garner och du förstår att du aldrig hinner med att sticka så mycket som du köper, för det finns ju så mycket annat att göra också (familj, jobb, hushåll, läsa,...)

Så var det för mig. Tills jag började lite smått att sälja garner privat. Super, nu var det plats för nya fina garner. Efter ett tag upptäckte jag, att det är också jätte roligt att nysta ihop garner själva och garderoben var med en gång full igen.

Jag grundade då mitt företag där jag säljer garner mm (för tillfället endast via tradera). Nu kan jag köpa in garn (huvudsakligen från Tyskland) njuta av det och sälja det, och sen köpa nytt garn.......

Gissa om jag har kul?

Jag lovar, jag har!

 

Naturligtvis handarbetar jag fortfarande men jag behöver inte längre bearbeta allt garn jag köper på egen hand utan kan glädja mig även på de resultat mina kunder får fram av garnerna.

 

Jag önskar dig mycket nöje med alla dina handarbeten och naturligtvis också med denna sida.

 

Elke